ЗА НАС

Защо да изберете фирма
като нашата?

Cabana Property е концентрирана в секторите на инвестиционното строително проектиране, процедиране на териториално устройство и градоустройство /общи, подробни и работни устройствени планове и схеми/. Изготвяне на количествено-стойностни сметки.  управление, строително предприемачество, строителство на административни, промишлени и културно-битови сгради. За нас е много важно да бъдем до вас и да ви дадем професионални съвети при всяко едно решение защото вярваме, че вие ще направите най-правилния избор, само ако сте правилно и добре информирани. Наша основна задача е вашият просперитет, защото той е основата на нашия успех. Предлагаме професионално и модерно обслужване, ориентирано към непрекъснато нарастващите и разнообразни изисквания на клиентите. В дългогодишната си работа Cabana Property, си е спечелила доверието и признанието на своите клиенти, като коректен, отговорен и дискретен партньор, който винаги финализира поетите задължения.

Нашите цели

  • Да работим за Вашето успешно развитие;
  • Да подпомагаме успешното осъществяване на Вашите дейности;
  • Да съдействаме за оптимизиране на работните процеси
  • Да предоставяме най-подходящите решения, в съответствие с приложимата нормативна база и добрите практики в областта.

 

За нас е удоволствие да работим с Вас и за Вас…

Консултанска дейност

В началото на всяка инвестиционна идея е необходим специалист, който да Ви запознае с особеностите на Вашите бъдещи начинания и да Ви последва в предстоящите етапи на строително-инвестиционния процес.

Проджект мениджмънт

Проджект мениджмънт екипът на Cabana Property е квалифициран да представлява нашите клиенти в преговорния процес по техните проекти. Ние координираме и следим реализацията на даден проект в координация с проектантския екип, надзорните лица, консултанти и изпълнители.

Управление и Развитие на проекти

Управлението на инвестиционни проекти изисква специфични умения, свързани с координирането на професионалисти от различни области и спазване на зададените параметри за срок, разходи и качество.